Παναθηναϊκός: Αποστολή εξετελέσθη

Οι πράσινοι έκαναν αυτό που έπρεπε, ωστόσο, η νίκη της Ένωσης μέσα στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, έδειξε ότι η μάχη θ τραβήξει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για ένα ημίχρονο ήταν εξαιρετική. Προηγήθηκε στο σκορ με ένα πανέμορφο γκολ του Μπερνάρ και αν ο Σπόραρ ήταν πιο εύστοχος θα είχε “καθαρίσει” τον αγώνα από νωρίς. Δυστυχώς, ο Σλοβένος κλώτσησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και στο τέλος είχαμε

τα γνωστά “καρδιοχτύπια”.

Ευτυχώς, η τύχη στάθηκε στο πλευρό της αθηναϊκής ομάδας στις καθυστερήσεις, όταν όλος ο ΠΑΟΚ βγήκε στην επίθεση και πίεζε ασφυκτικά. Σε αυτό το χρονικό σημείο η ομάδα του τριφυλλιού βρέθηκε σε πανικό και γλίτωσε συμπτωματικά την ισοφάριση. Αν μπορεί να κρατήσει κάτι ο Γιοβάνοβιτς από το χθεσινό ντέρμπι, εκτός φυσικά από τους τρεις βαθμούς, είναι το πάθος όλων των ποδοσφαιριστών του.

Πραγματικά, έδωσαν όλοι και την ψυχή τους, από τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη, μέχρι τον Φώτη Ιωαννίδη, που στο πιο κρίσιμο σημείο, όταν η μπάλα “ζυγίζει 200 κιλά”, πήγε με θάρρος στην ασβεστένια βούλα και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ματς του Βόλου, μια αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά εύκολη αναμένεται να είναι. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του τριφυλλιού θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμαστούν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πάνω από όλα, όμως, οφείλουν να διαβάσουν τον προσεχή αντίπαλο, ο οποίος πρόσφατα τους στέρησε δυο πολύτιμους βαθμούς μέσα στη Λεωφόρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα