Παναθηναϊκός: Άξιζε τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού, ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν αναλογιστούμε και τις σημαντικότατες απουσίες που είχε.

Οι πράσινοι έχασαν το τρίποντο στις καθυστερήσεις, αλλά με την εικόνα τους στο αθηναϊκό ντέρμπι, έστειλαν μήνυμα στον κόσμο ότι φέτος θα είναι η χρονιά τους.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ μεγάλος προπονητής και το απέδειξε σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταμορφώνοντας την ομάδα του

σε αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Τούρκος τεχνικός διαβάζει εξαιρετικά τα παιχνίδια, ενώ εφαρμόζει καινοτομίες και έξυπνα συστήματα ανάλογα με τον αντίπαλο.

Επίσης είναι μετρ στην ψυχολογία, ιδιαίτερα επικοινωνιακός και έχει καταφέρει να κερδίσει όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές με την συμπεριφορά του.

Δεν είναι τυχαία η μεταμόρφωση του Αράο, ο οποίος χθες βράδυ στο ΟΠΑΠ αρένα, ήταν συγκλονιστικός, αλλά και του Γεντβάϊ, που και πάλι, έκανε πολύ μεγάλο ματς.

Για τον Κώτσιρα το είπαμε πριν λίγες μέρες και θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά ότι η θέση του αμυντικού χαφ του ταιριάζει απόλυτα.

Ο νέος προπονητής του έδωσε την ευκαιρία, όμως και ο ίδιος, με την προσπάθεια που κατέβαλε την άρπαξε από τα μαλλιά.

Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Αν μάλιστα κινηθεί γρήγορα στις μεταγραφές, για να ενισχυθεί με δυο ακόμη ποιοτικούς παίκτες, (επιπέδου Ακαϊντίν) , είναι πιθανό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Μακάρι οι επιλογές παικτών να γίνουν από την γειτονική Τουρκία, μια και ο Τερίμ γνωρίζει άριστα την συγκεκριμένη αγορά και ξέρει πως να αποφύγει τις κακοτοπιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα