Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ, αλλά με Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ, αλλά με Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚantoniamath11Σάβ, 02/27/2021 - 20:15

Έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για την Super League.

Ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους" εκτός θα μείνει τελικά ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα ο Φώτης Ιωαννίδης ολοκλήρωσε την προπόνηση του Ρουμάνου τεχνικού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι. Παράλληλα και οι Σανκαρέ, Μποζούκης, Μπεκ, Αγιούμπ, Χατζηγιαννάκης, Σερπέζης και Κουρμπέλης αποκλείστηκαν από το ματς με την ΑΕΚ. Οι υπόλοιποι πράσινοι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Μπόλονι και το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/2) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι.  

Η αποστολή: 


Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αντίθετα ο Φώτης Ιωανννίδης διεκδικεί φανέλα στο παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους". Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 20:15 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα