Παναθηναϊκός: Ένας βαθμός ίσως αποδειχθεί χρυσάφι

Σίγουρα δεν είναι ότι πιο εύκολο, καθώς η “Ένωση” μοιάζει με πληγωμένο θηρίο, ύστερα από την ήττα της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να βόλεψε τους πράσινους γιατί τους έδωσε τη δυνατότητα να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως, από την άλλη πλευρά ξύπνησε την ΑΕΚ, η οποία διδάχθηκε πολλά από την αποτυχία της σε εκείνο τον αγώνα και είναι σίγουρο ότι δε θα επαναλάβει σήμερα τα λάθη που έκανε κόντρα στους

ερυθρόλευκους.

Όπως και να το κάνουμε πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ματς. Αν ο Παναθηναϊκός φύγει αήττητος μέσα από την “Αγιά Σοφιά”, θα δείξει σε όλους ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Θετικό αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, θα εκτοξεύσει την ψυχολογία των πράσινων στα ύψη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σημαντικό για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι να παίξει σήμερα το βράδυ με μυαλό και υπομονή, περιμένοντας την ΑΕΚ στο μισό γήπεδο.

Αν η άμυνα σταθεί στο ύψος της και τα χαφ πιέσουν σωστά, τότε τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα, γιατί η επιθετική γραμμή στην κόντρα αντεπίθεση, με τους ταχύτατους Παλάσιος, Μαντσίνι και τον φορμαρισμένο Ιωαννίδη, θα βρει διαδρόμους για να δημιουργήσει προβλήματα στην κιτρινόμαυρη εστία.

Εκεί κρύβεται και το μυστικό της επιτυχίας. Σε κάθε περίπτωση μια ισοπαλία βολεύει απόλυτα τον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ήττα τον καταδικάζει. Άλλωστε μετά τη σημερινή αναμέτρηση υπάρχουν εννέα δύσκολα ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα