Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για παίκτη της Ντόρτμουντ! (pic)

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν ο Παναθηναϊκός προετοιμάζει την επόμενη. Οι «πράσινοι» έχουν αποκτήσει τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς με κάθε επισημότητα, ενώ τη φανέλα με το «τριφύλλι» αναμένεται να φορέσει και ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Με βάση τον ρεπόρτερ της Ντόρτμουντ και του γερμανικού «Sky Sports», Μάρλον Ιρλμπάχερ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει

την περίπτωση του Αντώνη Παπαδόπουλου. Ο 24χρονος παίκτης των Βεστφαλών αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ διαθέτει γερμανικό διαβατήριο.

Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου με τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχουν πιθανότητες να ανανεώσει τη συμφωνία του. Εκτός από την αθηναϊκή ομάδα ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού στόπερ έχει εκφράσει και η Τσβόλε, όμως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με καμία εκ των δύο ομάδων.

Στο παρελθόν ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για τις Βέιμπλινγκεν, Άαλεν, Χάλεσχερ και Ντόρτμουντ. Την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα των Γερμανών μετρά μόλις δύο συμμετοχές στη Bundesliga ως αλλαγή.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του δημοσιογράφου:

#BVB: Nach @SkySportDE-Infos haben Panathinaikos Athen und PEC Zwolle Interesse daran, Antonios #Papadopoulos im Sommer ablösefrei zu verpflichten. Bisher aber keine Einigungen. Eine Vertragsverlängerung beim BVB ist definitiv kein Thema. Der Grieche möchte regelmäßig spielen. pic.twitter.com/59iaE46Tp4

— Marlon Irlbacher (@Sky_Marlon89) May 5, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα