Παναθηναϊκός: Επιστροφή Βέρμπιτς στο Φαληρικό ντέρμπι

Το ευχάριστο για τον για τον Φατίχ Τερίμ, είναι ότι τα προβλήματα ολοένα και λιγοστεύουν, καθώς, αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, οποίος προπονείται πλέον κανονικά και δείχνει έτοιμος αν τον επιλέξει ο προπονητής.

Οι πράσινοι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο είναι αποφασισμένοι να παίξουν επιθετικά με πρωταρχικό  στόχο τη νίκη, καθώς δε θέλουν να ξεφύγουν στη βαθμολογία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με  ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Βέβαια,

σε ένα ντέρμπι εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο, οι απανωτές “γκέλες” της ομάδας του τριφυλλιού κόντρα σε Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ, αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να ρισκάρει για το τρίποντο, ώστε να μπει με το δεξί στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Φατίχ Τερίμ στις τελευταίες προπονήσεις θέλησε να διορθώσει κάποια πράγματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και είναι λογικό, γιατί το Τριφύλλι, εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, δέχεται εύκολα γκολ και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τον Τούρκο προπονητή.

Ο τελευταίος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, καθώς και τον τιμωρημένο Βαγιαννίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα