Παναθηναϊκός: Για το διπλό στην Πόλη

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 92-87 από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και θέλουν να πανηγυρίσουν την έβδομη φετινή τους νίκη, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 77-53 επί της Καρδίτσας για το πρωτάθλημα. Ο Τούρκος κόουτς επιστρέφει για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη, ως αντίπαλος της Αναντολού Εφές και τόνισε πως θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση του «Σινάν Ερντέμ».

Από την άλλη πλευρά, η τουρκική ομάδα έχει 5-6 νίκες και στην τελευταία αγωνιστική είχε ηττηθεί 97-83

από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ο Αταμάν δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους τραυματίες Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ, ενώ ο Ερντέμ Τσαν δεν υπολογίζει στους Κλάιμπερν, Μπομπουά, Ζίζιτς και Γουίλις. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Μπράιαντ και Πλάις.

Οι «πράσινοι» έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 17 νίκες έναντι 13 της τουρκικής ομάδας. Πέρυσι, η πρώην ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε πανηγυρίσει δυο νίκες στην κανονική περίοδο. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Κάρλος Περούγκα και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής:

Τρίτη 5/12

Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός (19:30 Novasports4HD)
Άλμπα Βερολίνου-Ζαλγκίρις Κάουνας (21:00 Novasports6HD)
Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης (21:15 Novasports Prime)
Παρτιζάν-Μονακό (21:30 Novasports3HD)
Μπάγερν Μονάχου-Αρμάνι Μιλάνο (21:30 Novasports2HD)

Τετάρτη 6/12

Βιλερμπάν-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15 NovasportsStart)
Βίρτους Μπολόνια-Μπαρτσελόνα (21:30 Novasports4HD)
Βαλένθια-Ερυθρός Αστέρας (21:30 Novasports3HD)
Μπασκόνια-Φενέρμπαχτσε (21:30 Novasports6HD)

Keywords
Τυχαία Θέματα