Παναθηναϊκός: Γκολ και θέαμα

Ο Παναθηναϊκός χθες βράδυ κόντρα στους κρητικούς, έδειξε τις δυνατότητες του και δίχως να φορτσάρει, νίκησε με το επιβλητικό 4-0. Ο κόσμος, που για μια ακόμη φορά γέμισε το γήπεδο, ευχαριστήθηκε από αυτά που είδε και στο τέλος αποθέωσε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα της Αθήνας παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζει την προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου. Απέδειξε επίσης

ότι διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, που δίνει την άνεση στον προπονητή να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές και να πραγματοποιήσει δοκιμές.

Χθες βράδυ ο Γιοβάνοβιτς είχε λόγους να είναι χαρούμενος, αφού εκτός των άλλων, είδε τον Γιούρι Λοντίγκιν να πραγματοποιεί δυο σπουδαίες επεμβάσεις, τον Βιλένα να έχει θετική παρουσία στο 90λεπτο και τον Αϊτόρ, (πέτυχε ένα όμορφο γκολ), να ταλαιπωρεί τους αμυντικούς του ΟΦΗ.

Ο τελευταίος αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα του ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι παίκτης ποιοτικός, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα. Για τον Φώτη Ιωαννίδης που σημείωσε δυο γκολ θα ξαναπώ ότι είναι με διαφορά ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος.

Ποδοσφαιριστής που σκοράρει και δημιουργεί συνέχεια επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Χθες βράδυ ο “Φωτάρας” , με δυο και τρεις αντιπάλους δίπλα του, έκανε “πράγματα και θαύματα” με τη μπάλα στα πόδια. Δυο γκολ και μια ασίστ “πάρε – βάλε” στον Παλάσιος.

Μακάρι να τον θαυμάζουν για πολλά χρόνια οι φίλοι του Τριφυλλιού στα ελληνικά γήπεδα, αλλά το βλέπω δύσκολο, καθώς το όνομα του είναι στη λίστα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, μια δύσκολη αναμέτρηση σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα