Παναθηναϊκός: Η Ευρώπη “σύμμαχος” για Κλάρερ! Όλα τα δεδομένα!

Ο Παναθηναϊκός “καίεγεται” για την απόκτηση ενός στόπερ και ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως είναι ο Κρίστοφ Κλάρερ, ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Ντίσελντορφ που αγωνίζεται στην Bundesliga 2.

Ο Κρίστοφ Κλάρερ, ύψους 1.91, έκλεισε στις 14 Ιουνίου τα 23 του χρόνια και μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γερμανία, θέλει

να ανοίξει τα “φτερά” του για ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις.

Το θέμα είναι ότι έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με την οποία δύσκολα θα επεκτείνει τη συνεργασία του. Συνεπώς μιλάμε για μια μεταγραφική ευκαιρία τόσο για την γερμανική ομάδα, όσο και για τον ίδιο. Φυσικά και για τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι του χρόνου μένει ελεύθερος δεν θα μπουν σε πλειστηριασμό.

Για την ώρα η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ με βάση το transfermarkt, οπότε θα μπορούσε να πουληθεί ίσως και με ένα ποσό μικρότερο από αυτό, ιδιαίτερα αν ο παίκτης εκφράσει την επιθυμία του να φύγει για άλλες πολιτείες.

Αυτή η εκδοχή αποτελεί και ένα σημαντικό πλεόνέκτημα για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι ο Κλάρερ ονειρεύεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός του προσφέρει αυτή την εμπειρία και σίγουρα στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα είναι αυτό ένα ισχυρό χαρτί για το “Τριφύλλι”. Ο Κλάρερ αγωνίστηκε πέρσι σε 30 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και μια ασίστ.

Σε ότι έχει να κάνει με το συμβόλαιό του, ο αυστριακός φαίνεται πως είναι ικανοποιημένος με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα