Παναθηναϊκός: Η ώρα του Τερίμ

Φυσικά, θέλουν να δουν τι διαφορετικό θα δείξει η ομάδα της Αθήνας σε έναν αγώνα με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς ο ΠΑΣ αναμένεται να παίξει κλειστά με στόχο να καταστρέψει το παιχνίδι των πράσινων, καθώς καίγεται για βαθμούς.

Σε κάθε περίπτωση η μετάβαση από την εποχή Γιοβάνοβιτς, σε αυτή του Τερίμ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Σέρβος τεχνικός είχε κτίσει τα τελευταία δυόμισι χρόνια μια ομάδα με αρχή και τέλος.

Σίγουρα έκανε σημαντικά λάθη, ωστόσο τη δουλειά του συνολικά δεν μπορεί

να την αμφισβητήσει κανείς. Γι’αυτό το λόγο ο Τούρκος τεχνικός έχει δύσκολο έργο, όχι μόνο σήμερα, αλλά γενικότερα στη διάρκεια του πρωταθλήματος και ειδικότερα στα ντέρμπι.

Βεβαίως, ο Φατίχ Τερίμ, δεν είναι οποιοσδήποτε προπονητής. Πρόκειται για μια προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που στο παρελθόν τα κατάφερε με επιτυχία σε μεγάλες ομάδες. Δίχως αμφιβολία είναι “μπαρουτοκαπνισμένος“, με τεράστια εμπειρία και πολλές επιτυχίες στις περισσότερες ομάδες που εργάσθηκε.

Ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές και σίγουρα γνωρίζει τι πρέπει να διορθώσει στους πράσινους, ωστόσο χρειάζεται χρόνο. Ο Παναθηναϊκός με τον Τούρκο τεχνικό στον πάγκο φιλοδοξεί να πάρει τον τίτλο πρωταθλητή ύστερα από αρκετά χρόνια, αλλά ο δρόμος για την κορυφή δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα