Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ και Ζέκα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να συμπεριλάβει τόσο τον Αϊτόρ όσο και τον Ζέκα στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (24/7) το πρωϊ για την Σλοβακία για τον αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός με την Ντνίπρο στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λίγκ.

Αντίθετα, οι Τσέριν και Γκάνεα θα παραμείνουν στην Αθήνα

καθώς θα δουλέψουν με στόχο να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

“Με την απογευματική προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την Ντνίπρο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας το βράδυ της Τρίτης (25/7, 21.00) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσεν, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγιεφ, Ζέκα και Αϊτόρ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα