Παναθηναϊκός: Με απουσίες αλλά κακός σε άμυνα και ριμπάουντ

Ο Παναθηναϊκός ξανά με πολλές απουσίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ζάλγκιρις στον εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Euroleague με τους “πράσινους” να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην άμυνα τους όπως και στα ριμπάουντ.

Αυτά τα δυο γεγονότα βοήθησαν πολύ την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς από την αρχή του ματς να εκμεταλλευτεί

τις δεύτερες ευκαιρίες που βρήκε και να χτίσει νωρίς μια διαφορά που προσέγγισε τους 20 πόντους, κάτι που σαφώς επηρέασε σημαντικά την εξέλιξη στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην άμυνα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι 73 πόντοι που πέτυχε μετά από το πολύ κακό αμυντικά αλλά και επιθετικά πρώτο δεκάλεπτο ουσιαστικά να μην έχουν αντίκρισμα αφού και οι φιλοξενούμενοι δεν κινήθηκαν σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα συγκομιδής πόντων.

Η Ζάλγκιρις εκμεταλλεύτηκε την δυσλειτουργία των “πράσινων” αμυντικά και βρήκε πολλούς πρωταγωνιστές με τον Λοβέρν να παίρνει 8 επιθετικά ριμπάουντ, τον Ουλάνοβας να ισοφαρίζει το ρεκόρ καριέρας του με 22 πόντους και συνολικά 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη σίγουρα ήταν επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες αφού πέρα από τους αγώνες και οι προπονήσεις έγιναν μετ΄εμποδίων, ταυτόχρονα δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει μια ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή με τον Ερυθρό Αστέρα, με την ενέργεια στην άμυνα να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα και τα επιθετικά ριμπάουντ και πάλι να αποτελούν ένα άλυτο πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα