Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ βασικό στο Καραϊσκάκη

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης την αποστολή που θα μεταβεί στο φαληρικό γήπεδο για τον επαναληπτικό του 1-1 της Λεωφόρου απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο. Από αυτήν απουσιάζουν οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Οι πέντε εξ αυτών αποτελούν βασικά στελέχη του κορμού της ομάδας και οι απουσίες τους είναι σημαντικές δεδομένης και της κόπωσης που έχει επέλθει σε κάποιους παίκτες που έχουν τραβήξει πολύ κουπί τον τελευταίο καιρό.

Ένας από τους παίκτες που είναι στα κόκκινα είναι ο Γεντβάι, ο οποίος έχει

παίξει και στα τέσσερα ματς μετά τις γιορτές μέσα σε διάστημα ένδεκα ημερών. Με τον Σένκεφελντ να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ο Φατίχ Τερίμ θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό -εκτός απροόπτου- με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σένκεφελντ και Αράο. Θα θεωρηθεί έκπληξη να είναι βασικός ο Ακαϊντίν με μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα.

Από εκεί και πέρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης, καθώς είναι ο μοναδικός φορ που έχει η ομάδα στην αποστολή, αλλά και αυτή του Λοντίγκιν στο τέρμα. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Πέρεθ στο αρχικό σχήμα ή ο Ζέκα με τον Κώτσιρα να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της άμυνας, εκτός αν επιμείνει ο Τούρκος τεχνικός να χρησιμοποιεί τον Έλληνα διεθνή μπακ στα χαφ καθώς τα έχει πάει περίφημα.

Αριστερά ο Χουάνκαρ, στο κέντρο ο Μπερνάρ και ο Βιλένα, και στα άκρα της επίθεσης οι Μαντσίνι και Βέρμπιτς φαίνεται πως έχουν ένα πλεονέκτημα να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Αϊτόρ. Όλα θα γνωστοποιηθούν την Τετάρτη γύρω στις 20:00 το βράδυ, μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα