Παναθηναϊκός: Μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα κόντρα στην Μακάμπι

Με βάση την εικόνα από τις τελευταίες προπονήσεις, τρεις θέσεις παίζονται για την ενδεκάδα. Η μία στο κέντρο της άμυνας, ανάμεσα σε Αράο και Γεντβάϊ.

Στην περίπτωση που προτιμηθεί ο Βραζιλιάνος, που είναι και το πιο λογικό, (ο Κροάτης δε βρίσκεται και στα καλύτερα του), τότε οι πράσινοι κερδίζουν ουσιαστικά έναν ακόμη καλύτερο χειριστή της μπάλας στην ενδεκάδα, καθώς θα παίξει από την αρχή και ο Πέρεθ, ο οποίος δίνει ηρεμία και περισσότερη σιγουριά στην ομάδα.

Ο Γουίλιαν Αράο, είτε σαν στόπερ, είτε σαν αμυντικός χαφ

παίζει εξίσου καλά. Επίσης, συνεργάζεται άψογα με τον Πέρεθ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Άρα δείχνει λογικό ο Ιβάν να εμπιστευτεί αυτούς τους δυο για το ξεκίνημα.

Μια ακόμη θέση διεκδικούν Μλαντένοβιτς και Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ισπανό να έχει μικρό προβάδισμα, γιατί είναι καλύτερος από τον Σέρβο στα αμυντικά του καθήκοντα. Βέβαια, του λείπουν αγώνες, ύστερα από το πρόβλημα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, αυτή τη στιγμή το έχει ξεπεράσει 100%, είναι καλά και ανεβαίνει αγωνιστικά.

Από εκεί και ύστερα υπάρχει ένα ερωτηματικό, αν ο προπονητής του Παναθηναϊκού κάνει την έκπληξη με τον Τζούρισιτς, για τη θέση του οργανωτή, αντί του Μπερνάρ.

Άρα λοιπόν, με βάση τις τελευταίες ενδείξεις ο Μπρινιόλι θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βαγιαννίδης, αριστερά ο Χουάνκαρ, στόπερ Σιένκεφελντ, Αράο, στα χαφ Πέρεθ, Μπερνάρ, Τσέριν και στην επίθεση Ιωαννίδης, Παλάσιος και ο φορμαρισμένος Αίτόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Μετρημένα, Μακάμπι,panathinaikos, metrimena, makabi