Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη

Εξακολουθεί να διατηρεί το πλεονέκτημα στον βαθμολογικό πίνακα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το χάσει. Για να διατηρηθεί στην κορυφή, όμως, πρέπει πάση θυσία να νικήσει τον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από το τι συμβεί την ίδια ώρα στο άλλο ντέρμπι στην Αγιά Σοφιά, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι στον κυριακάτικο αγώνα με την Ένωση έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Έκαναν το ένα λάθος κατόπιν του άλλου και παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά. Σήμερα το βράδυ οφείλουν να παίξουν διαφορετικά, “να βάλουν την μπάλα κάτω” και να επιβάλουν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα. Ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με στόχο μόνο τη νίκη.

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά και κούραση από τα συνεχόμενα ντέρμπι Τετάρτη – Κυριακή, όμως οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς πρέπει να “σφίξουν τα δόντια” και να κατανοήσουν ότι με το τρίποντο σήμερα θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στο όνειρο.

Ο ΠΑΟΚ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του, τις οποίες σίγουρα έχει εντοπίσει η τεχνική ηγεσία της αθηναϊκής ομάδας.

Αυτά τα ντέρμπι συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες, γι αυτό άπαντες οφείλουν να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να πετύχουν μια νίκη, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να διατηρήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα