Παναθηναϊκός: Να η πρώτη μεταγραφή της νέας σεζόν!

Στη μνήμη του Αϊτόρ Κανταλεπιέδρα θα μείνει χαραγμένη η 12η Μαΐου καθώς σήμανε την αρχή της επιστροφής του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, έστω κι αν μιλάμε για ένα μέρος του προγράμματος. Παρέα με τους άλλους δύο άτυχους της σεζόν, Τρουιγέ και Φρόκου, ο Ισπανός προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες.

Η απουσία

του κορυφαίου παίκτη του πρωταθλήματος μέχρι τον Οκτώβριο, ήταν ένας από τους λόγους που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό την απώλεια του πρωταθλήματος, καθώς το κενό του ουδέποτε καλύφθηκε επάξια. Πλέον είναι γεγονός πως ο Αϊτόρ θα λογίζεται ως η πρώτη σπουδαία μεταγραφή της νέας σεζόν, ενώ και ο Τρουιγέ που μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή θα λογίζεται ως η δεύτερη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε με τους παίκτες του πολύ στα τελειώματα τωβ φάσεων καθώς θέλει να ολοκληρώσει με νίκη το πρωτάθλημα και μπροστά στη γεμάτη για μια ακόμα φορά Λεωφόρο που θέλει να χειροκροτήσει την ομάδα για την φετινή της επιστροφή στη διεκδικήση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα