Παναθηναϊκός: Νίκη τίτλου στο Βόλο

Με δημιουργό τον εξαιρετικό Μαντσίνι και εκτελεστές τους Ιωαννίδη – Σπόραρ, οι πράσινοι νίκησαν τον Βόλο, στο πιο επικίνδυνο ίσως ματς των πλέι-οφ. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, αυτό ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι για την αθηναϊκή ομάδα.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Παναθηναϊκός τα έβρισκε “μπαστούνια” απέναντι σε ομάδες που έπαιζαν κλειστά, με μαζική άμυνα. Ο Βόλος και χθες, έπαιξε “Κατενάτσιο”.

Άμυνα για σεμινάριο, με ένδεκα ποδοσφαιριστές έξω από τη μεγάλη περιοχή, ασφυκτικό πρέσινγκ και καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό.

Η αλήθεια είναι ότι προβλημάτισε τον Παναθηναϊκό για 45 λεπτά. Δικαιολογημένα στο μυαλό ορισμένων ήρθε το πρόσφατο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον ίδιο αντίπαλο, στο οποίο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέταξε δυο βαθμούς.

Ευτυχώς, ο Ιωαννίδης σε ένα καθοριστικό σημείο, λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου, κατάφερε να βγάλει τα “κάστανα από τη φωτιά”, για μια ακόμη φορά, ανοίγοντας το δρόμο για αυτή την πολύ σημαντική νίκη.

Από αυτό το σημείο και ύστερα, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος και δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο από τον αντίπαλο του.

Τέλος, καλό, όλα καλά για τους πράσινους, που πέτυχαν τον στόχο τους και αποθεώθηκαν από 10.000 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό..

Πλέον υπάρχει ο τελικός των τελικών, την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, ματς που κατά πάσα πιθανότητα, θα αναδείξει και τον πρωταθλητή.

Χάρη στη χθεσινή της επιτυχία η ομάδα του τριφυλλιού κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Ένωση, που σημαίνει ότι την Κυριακή πηγαίνει για δυο αποτελέσματα, μια και υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία νίκη και είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά, κάτι που βολεύει αφάνταστα τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Νίκη, Βόλο,panathinaikos, niki, volo