Παναθηναϊκός: Ο “Φωτάρας” και ο “Βάγια”

Το παιχνίδι με την Μπράγκα ανήκει στο παρελθόν και από αύριο το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα και είναι λογικό το ενδιαφέρον των πράσινων να επικεντρώνεται στην συγκεκριμένη κρίσιμη αναμέτρηση, ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει λίγες μέρες στην διάθεση του για να προετοιμάσει τη ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσει μέσα σε αυτό το διάστημα να τονώσει την

ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Κακά τα ψέματα, σε αυτές τις περιπτώσεις όταν φτάνεις στην πηγή και δεν καταφέρνεις να πιεις νερό, σου “κόβονται τα πόδια”.
Ο Παναθηναϊκός έφθασε μια ανάσα από το θαύμα.

Αυτόν το αποκλεισμό δεν μπορεί κανείς να το χωνέψει εύκολα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του αντιπάλου.

Βεβαίως τα κέρδη από τον χθεσινό αγώνα με τους πορτογάλους είναι πολλά, καθώς οι τιμές των πράσινων παικτών στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ανέβηκαν κατακόρυφα.

Μπορεί η ομάδα της Αθήνας να έχασε κάποια έσοδα που θα εξασφάλιζε από την είσοδο στους ομίλους του champions League, αλλά τα κέρδη από την εικόνα των Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη, θα είναι σίγουρα πολλαπλάσια.

Οι δυο νεαροί έκαναν χθες συγκλονιστική εμφάνιση, σε ένα ματς που παρακολούθησε ολόκληρη η Ευρώπη.

Στα επίσημα του Ολυμπιακού σταδίου βρίσκονταν δεκάδες μάνατζερ οι οποίοι σίγουρα εντυπωσιάστηκαν από αυτά που είδαν.

Ο δεξιός μπακ χαφ των πράσινων, περνούσε όποτε ήθελε τους αντιπάλους του σαν “σταματημένους” .

Οι σέντρες του συνήθως ακριβείας, ενώ αμυντικά ήταν πολύ καλός με αντιπάλους εξτρέμ μεγάλης κλάσης.

Αν μάλιστα είχε σκοράρει με κεφαλιά στην σπάνια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, θα ήταν σήμερα ο ήρωας του Παναθηναϊκού.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον ” Φωτάρα” της εξέδρας, ο οποίος απασχολούσε δυο και τρεις αντιπάλους ταυτόχρονα και έτρωγε απίστευτο ξύλο από τους αμυντικούς της Μπράγκα στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Σε ότι αφορά το ιατρικό δελτίο όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξετάσεις του Γεντβάϊ, που τραυματίστηκε χθες στο πρώτο ημίχρονο και ελπίζουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κροάτης στόπερ να μην είναι σοβαρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα