Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν έκανε αλλαγές και δικαιώθηκε

Οι πράσινοι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν εξαιρετικά και πήραν ένα καλό αποτέλεσμα, που τους επιτρέπει να ελπίζουν στο θαύμα.

Το ευχάριστο βέβαια για την ομάδα της Αθήνας, είναι ότι κατάφερε να συνδυάσει θέαμα και ουσία, κόντρα σε έναν αντίπαλο με ποιοτικούς παίκτες, αλλά χωρίς συνοχή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διέκρινε τις αδυναμίες της ομάδας του κόντρα στους Ουκρανούς, στον επαναληπτικό της Λεωφόρου και φρόντισε να τις διορθώσει.

Το σχήμα που ξεκίνησε τον αγώνα, είχε καθαρά επιθετικούς

προσανατολισμούς, κάτι που ελάχιστοι περίμεναν, ενώ τα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε, έδωσαν ζωντάνια στην ομάδα. Σίγουρα αιφνιδίασε τον προπονητή της Μαρσέιγ, που αλλά περίμενε, με βάση αυτά όσα είδε στα δυο επίσημα ματς που έδωσαν οι πράσινοι απέναντι στην Ντνίπρο και αλλά είδε.

Ο Σέρβος είχε σπουδαίες εμπνεύσεις και επέλεξε τρία νέα πρόσωπα που έκαναν σημαντική δουλειά. Αναφέρομαι στους Βαγιαννίδη, Μαντσίνι και Βέρμπιτς, που χθες βράδυ ήταν εξαιρετικοί.

Ειδικά ο Γιώργος Βαγιαννίδης, πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση με την φανέλα του τριφυλλιού και απέδειξε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μικρός ήταν χάρμα οφθαλμών σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Με πολύ καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και γρήγορες επιστροφές, όταν έβγαινε στην κόντρα. Επιθετικά βέβαια ήταν ασταμάτητος, αφού, η ικανότητα του στο “ένας εναντίον ενός” και η τεχνική που διαθέτει, του δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Και όλα αυτά απέναντι σε έμπειρους αμυντικούς, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Κοντά του σε απόδοση ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έδειξε την κλάση του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα

Εξαιρετικός επίσης ήταν και Βέρμπιτς, ο οποίος δείχνει φέτος ότι μπορεί να δώσει όσα δεν πρόσφερε την προηγούμενη σεζόν. Επιθετικά τον αισθάνθηκε για τα καλά η γαλλική άμυνα. Παράλληλα βοήθησε και στα μετόπισθεν, καλύπτοντας χώρους, όταν η αντίπαλη ομάδα είχε την μπάλα στην κατοχή της. Ο Σλοβένος διαθέτει ποιότητα και είναι βέβαιο ότι αν πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό.

Πλέον με το πολύτιμο 1-0 οι πράσινοι κάνουν όνειρα για πρόκριση και δικαιολογημένα. Αρκεί να είναι σοβαροί στον επαναληπτικό. Η Μαρσέιγ στο καυτό Βελοντρόμ, είναι βέβαιο ότι θα παίξει εντελώς διαφορετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα