Παναθηναϊκός: Οι απαιτήσεις για Κρίστενσεν, πρόταση για Οσόριο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δει τον Παναθηναϊκό να ενισχύεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με τις περιπτώσεις των Γιακόμπ Στιν Κρίστενσεν και Τζόναθαν Οσόριο να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Την Τρίτη αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Γιακόμπ Στιν Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ, με τους Δανούς να αξιώνουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο η Νόρτζελαντ εμφανίζεται ανυποχώρητη με τον Κρίστενσεν από την πλευρά του να πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο “τριφύλλι“.

Την ίδια ώρα, οι Αμερικανοί αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει έχει καταθέσει πρόταση και στον διεθνή Καναδό μέσο της Τορόντο, Τζόναθαν Οσόριο.

Ο 30χρονος χαφ θέλει να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Καναδά γνωρίζοντας πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα φέρει επιπλέον προτάσεις και από καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να μην βιάζεται στο να αποφασίσει για το μέλλον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα