Παναθηναϊκός: Ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις

Πλέον αυτό έχει αλλάξει, γιατί οι πράσινοι δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να μπλοκάρει τα ατού της Αθηναϊκής ομάδας, αλλά κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο. Το συγκρότημα του Τερίμ, παρά τις σημαντικές ελλείψεις πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να επιβάλει τον δικό του ρυθμό.

Ο Παναθηναϊκός στην εποχή του Τούρκου προπονητή μπορεί να αλλάξει

ακόμα και ένδεκα παίκτες από παιχνίδι σε παιχνίδι και να μην βλέπεις καμία διαφορά. Προχθές έμειναν στην Αθήνα τέσσερις βασικοί για να ξεκουραστούν, ενώ άλλοι πέντε έκατσαν στο πάγκο και όμως, η ομάδα του τριφυλλιού έπαιξε εξαιρετικά, δίχως να φανούν αυτές οι απουσίες.

Βέβαια παίζει ρόλο και η ποιότητα. Ο νεοφερμένος Ακαϊντίν για παράδειγμα, χθες ήταν απίστευτα αποτελεσματικός και καθάρισε όλες τις φάσεις. Κακά τα ψέματα, οι φίλοι της αθηναϊκής ομάδας είχαν να δουν τέτοιο στόπερ από την εποχή του Ροντρίγκο Μολέδο.

Ένα ακόμη στοιχείο που αρέσει στον κόσμο είναι το ασφυκτικό πρέσινγκ και ο τρόπος ανάπτυξης. Οι σέντρες και τα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, ανήκουν στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός πλέον παίζει διαφορετικά και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Είναι σίγουρο ότι αν συνεχίσει με την ίδια εικόνα στα επόμενα παιχνίδια, θα έχει πολλές ελπίδες για να κόψει πρώτος το νήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα