Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Ένα από τα χατ τρικ του Μπεργκ (vid)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Ένα από τα χατ τρικ του Μπεργκ (vid)  ageorgiΣάβ, 11/28/2020 - 22:51

Ο Μάρκους Μπεργκ λατρεύτηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με αντίπαλα δίχτυα, αλλά και για την ηγετική του φυσιογνωμία εντός και εκτός γηπέδου. Ο Σουηδός επιθετικός στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, σκόραρε με κάθε τρόπο και μάλιστα σε αρκετά

παιχνίδια το έκανε παραπάνω από μία φορές.

Είναι από τους λίγους ξένους που έχουν πετύχει χατ τρικ στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα το έκανε πέντε φορές, ενώ στο παλμαρέ του έχει και ματς στο οποίο πέτυχε πέντε γκολ μπαίνοντας σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών που πέτυχαν κάτι τέτοιο στη μεγάλη κατηγορία.

Ένα από τα "θύματά" του είναι και ο Παναιτωλικός, απέναντι στον οποίο πέτυχε χατ τρικ στις 12 Φεβρουαρίου του 2017 για την 20η αγωνιστική. Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 με όλα τα γκολ να μπαίνουν στα τελευταία 25 λεπτά. Ο Μπεργκ σκόραρε στο 67', στο 80' και στις καθυστερήσεις. Για την ιστορία να πούμε ότι το άλλο γκολ το πέτυχε ο Λουντ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Παναιτωλικός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Ένα από τα χατ τρικ του Μπεργκ Submitted by ageorgi on Σάβ, 11/28/2020 - 07:40 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/to_xat_trick_tou_berg.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Μάρκους Μπεργκ έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πέντε χατ τρικ, ένα εκ των οποίων απέναντι στον Παναιτωλικό Θυμηθείτε το! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Παναιτωλικός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Μάρκους Μπεργκ έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πέντε χατ τρικ, ένα εκ των οποίων απέναντι στον Παναιτωλικό Θυμηθείτε το!
  Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 22:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα