Παναθηναϊκός: Πανέτοιμοι οι πράσινοι για την μάχη με τη Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν είναι εύκολος αντίπαλος, κάτι που φαίνεται άλλωστε από την πορεία της στη σεζόν που διανύουμε και αυτός είναι ο λόγος που στο στρατόπεδο του τριφυλλιού αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν ένα ντέρμπι.

Το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι λιγοστεύουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ο Βιλένα μάλιστα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον τελευταίο αγώνα με τον Πανσερραϊκό, συμμετέχει στο  πρόγραμμα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για τον αυριανό αγώνα. Σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή

και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Λαμία.

ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός δε θα έχει κόσμο στο πλευρό του, καθώς υπάρχει απαγόρευση από το υπουργείο για την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Κόντρα στη Λαμία ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να επαναφέρει ορισμένους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Στο αρχικό σχήμα επιστρέφουν, Μπρινιόλι, Τζούρισιτς και Ιωαννίδης, ενώ βασικός θα είναι και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στην ομάδα των Σερρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα