Παναθηναϊκός: Πλήρωσε ακριβά τα λάθη του

Τη στιγμή που ο Ιωαννίδης ισοφάρισε με πέναλτι και η Ρεν έμεινε με παίκτη λιγότερο, πολλοί πίστεψαν ότι το ματς έχει κριθεί. Άλλωστε η εικόνα της ελληνικής ομάδας στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλή, καθώς οι πράσινοι έβγαλαν αντίδραση, ύστερα από το γκολ που δέχθηκαν από το σημαντικό λάθος του Μπρινιόλι.

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό, γιατί σε αυτό το διάστημα έγιναν τραγικά λάθη. Ο Παναθηναϊκός,

μπήκε στο Ροαζόν Παρκ, άνετος, έχοντας τη σιγουριά ότι εύκολα, ‘η, δύσκολα θα νικήσει, λες και η Ρεν ήταν ομάδα του χεριού του. Αντί να εξασφαλίσει τα μετόπισθεν και να ψάξει οργανωμένα για ένα δεύτερο γκολ, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Μάλλον, υποτίμησε την αντίπαλο του, η οποία ακόμη και με 10 ποδοσφαιριστές τον νίκησε με χαρακτηριστική άνεση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Με βάση τη λογική και τη βαθμολογία, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να κοιτάξει πλέον πως να διασφαλίσει την 3η θέση, ώστε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι, γιατί αυτός είναι πλέον ο αντικειμενικός της στόχος. Η πρώτη θέση στον όμιλο είναι όνειρο απατηλό, ενώ και η δεύτερη εξασφαλίζεται με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Από εκεί και ύστερα το πρωτάθλημα πρέπει να παραμείνει βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, που οφείλει να συνέλθει άμεσα από το χθεσινό στραπάτσο της ήττας και να κοιτάξει τον κυριακάτικο αγώνα της Καισαριανής με την Κηφισιά, που είναι εξίσου σημαντικός με τον χθεσινοβραδινό. Την ήττα στην Ευρώπη την ξεπερνάς, αλλά την γκέλα κόντρα στην Κηφισιά, όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα