Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται ενισχύσεις

Οι Πράσινοι, πίεζαν σωστά σε όλο το γήπεδο, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και έδειξαν ότι έχουν διατηρήσει τα περσινά καλά τους στοιχεία.

Ο Παναθηναϊκός ανασταλτικά λειτουργεί άψογα και έχει καταφέρει (μέχρι ενός σημείου), να ενσωματώσει τα νέα αποκτήματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.
Οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές έχουν κατανοήσει τα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έδεσαν αρμονικά με την υπόλοιπη

ομάδα.

Από εκεί και ύστερα, βελτιωμένη είναι η εικόνα των παλιών. Ο Πουγγουρας για παράδειγμα και χθες ήταν απροσπέλαστος, ενώ σταθερά ανεβασμένος για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν και ο νεαρός Βαγιαννιδης, που ίσως αποτελέσει την έκπληξη του φετινού Παναθηναϊκού και να πάρει φανέλα βασικού.

Βέβαια, δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα ρόδινα, καθώς, υπάρχουν ορισμένες αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι.

Δυστυχώς, ο μέσος που θα βγάλει την τελική πάσα ακόμη δεν έχει βρεθεί και μοιραία οι επιθετικοί βολοδέρνουν στην αντίπαλη περιοχή με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρουν μια σωστή μπαλιά.

Αυτό φάνηκε σε ένα ακόμη φιλικό τεστ.

Είναι φανερό ότι λείπουν, όχι μόνο η κάθετη πάσα, αλλά και η διείσδυση από τα άκρα, δηλαδή ένας εξτρέμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, που θα πατήσει την αντίπαλη περιοχή και θα σεντράρει την κατάλληλη στιγμή.

Για τη μεσαία γραμμή, ίσως θα έπρεπε να γίνει μια τελευταία συζήτηση με τον Βιγιαφάνιες, που δε χρειάζεται προσαρμογή, αφού γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποκτηθεί ένα ακόμη χαφ (κλασσικό δεκάρι).

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, η ομάδα είναι καλή, αλλά μπορεί να γίνει εξαιρετική με τρεις τουλάχιστον προσθήκες.

Όσο γρηγορότερα γίνουν αυτές οι μεταγραφές τόσο το καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός,panathinaikos