Παναθηναϊκός: Θέλει Λεωφόρο κι ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Θέλει Λεωφόρο κι ο ΜπόλονιalambosΠέμ, 12/03/2020 - 01:09

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει μιλήσει αρκετές φορές στους συνεργάτες του αλλά και στα στελέχη της διοίκησης της ομάδας για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Ακόμη και στο

ματς με τον Παναιτωλικό, το χορτάρι δεν είχε δέσει όπως θα έπρεπε και η αίσθηση για τους ποδοσφαιριστές δεν ήταν η ιδανική.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει κινήσεις για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο τουλάχιστον για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. 

Μάλιστα έγινε ο έλεγχος για το αν το γήπεδο μπορεί να υποστηρίξει το VAR και αναμένεται η απόφαση από την ΚΕΔ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή ώστε να πάρει το πράσινο φως.

Ο Λάζλο Μπόλονι, είναι υπέρ της μετακόμισης στη Λεωφόρο καθώς πιστεύει ότι οι παίκτες του θα αποδώσουν καλύτερα σε έναν πιο "δεμένο" αγωνιστικό χώρο, παρά το ότι οι διαστάσεις είναι λίγο μικρότερες. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε δώσει το "ΟΚ" για να βρεθεί έδρα ακόμα και για το ματς με τον Παναιτωλικό κάτι που δε συνέβη, οπότε επί του παρόντος η ιστορική έδρα του "Τριφυλλιού" φαντάζει ως ιδανική επιλογή για τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι υπέρ της μετακόμισης της ομάδας του στη Λεωφόρο καθώς παρά τις βελτιώσεις στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ δεν είναι ακόμα στην ιδανική κατάσταση που θα έπρεπε.

Article publish on Πέμ, 12/03/2020 - 01:09 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα