Παναθηναϊκός: Θέλει τη νίκη, αλλά δεν τον χαλάει η ισοπαλία

Αν τα καταφέρει μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια, πρόκειται για ντέρμπι κορυφής απέναντι σε μια  ποιοτική ομάδα, η οποία μέχρι τώρα έχει εντυπωσιάσει με τη σταθερότητα της.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Φατίχ Τερίμ γνωρίζει πλέον καλύτερα τα προτερήματα και τις αδυναμίες των πράσινων, ενώ είναι θετικό ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα, προσαρμόστηκαν και έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται.

Επίσης, ο Τούρκος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει λιγότερα προβλήματα, σε σχέση με την

προηγούμενη εβδομάδα, καθώς, επέστρεψαν στις προπονήσεις αρκετοί παίκτες που δεν υπολόγιζε μέχρι πρότινος, γιατί ήταν τραυματίες.

Το τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο, όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι λάθη, όπως αυγά που έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα, δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου οι πράσινοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, είχαν φαντασία, ταχύτητα και έβγαλαν αυτοματισμούς, αλλά δεν ήταν προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό γνώρισαν την ήττα.

Σε αυτές τις λεπτομέρειες επικεντρώθηκε ο Τερίμ τις τελευταίες ημέρες στο Κορωπί, ώστε η ομάδα του να παρουσιάσει στο σημερινό ντέρμπι μια καλύτερη εικόνα.

Η αναμέτρηση με τον δικέφαλο του Βορρά, έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και είναι για το πρωτάθλημα, μια διοργάνωση που σίγουρα ενδιαφέρει περισσότερο τους πράσινους.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και περάσει με νίκη από τη Θεσσαλονίκη θα έχει κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, όμως, ακόμα και ο ένας βαθμός δεν τον χαλάει. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους και οι ένδεκα ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο Τούρκος προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα