Παναθηναϊκός Β΄ – ΑΕΛ 2-1: Επιστροφή στις νίκες για το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός Β΄ πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ με 2-1 για την 23η αγωνιστική της Super League 2 και πρώτη μετά τις 22 Ιανουαρίου, όταν είχε επικρατήσει του Διαγόρα εντός έδρας με 4-2!

Οι «πράσινοι» πέρασαν το εμπόδιο της ομάδας της Θεσσαλίας, με νίκη 2-1 στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας

την έκτη φετινή τους νίκη.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ, στο 18ο λεπτό, όταν μετά από συνεργασία του Λαμψία με τον Σαρδέλη, ο τελευταίος με πλασέ, έγραψε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός, είχε μια ακόμη καλή στιγμή να σημειώσει και δεύτερο γκολ με τον Ταβάρες ο οποίος νικήθηκε από τον Σουλούκο.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου, είχαν τον έλεγχο και στο 41 άγγιξαν το δεύτερο γκολ. Ταβάρες και Λαμψίας δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ, ισοφάρισε στο 51 με τον Μαυρία που νίκησε τον Μαργκόνο για το 1-1.

O Παναθηναϊκός έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 65, όταν ο Μαντσίνι έδωσε στον Ταβάρες και αυτός με ωραία ενέργεια πλάσαρε τον Σουλούκο για το 2-1.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (75′ Δημητριάδης), Κυριόπουλος (66′ Σερπέζης), Προδρομίτης, Ταβάρες, Σαρδέλης (54′ Βουτσάς), Λαμψίας (75′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (66′ Φουρτάδο).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (70′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Κόλα, Κ. Παπαγεωργίου (59′ Θωμαΐδης), Πλέγας (33′ λ.τ Αντράντα), Μαυρίας, Νίνο (46′ Κοσσόνου), Τσιριγώτης (46′ Νικολιάς), Όγκμποε.

Keywords
Τυχαία Θέματα