Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-3: Αφεντικά οι “μπέμπηδες” του Ιμπαγάσα (Highlights)

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2024 και παραλληλα το πρώτο τρίποντο μετά τις 16 Δεκεμβρίου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Β’, επικρατώντας του Παναθηναϊκού Β΄ με 1-2 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας. Σκόρερ οι Σγουρός (17′), Μπα (83′ πεν.), Σαπουντζής (89′) για τους Πειραιώτες και ο Αθανασακόπουλος (79′) για τους “πράσινους”. Οι “ερυθρόλευκοι” απ’ το πρώτο λεπτό είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν σημαντική ευκαιρία

δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα. Ο Μαρίνος έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Κωστούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 14′ ο Ολυμπιακός Β’ έφτασε στο 0-1. Ο Μπα μοίρασε ωραία στον Σγουρό κι εκείνος με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα των “ερυθρόλευκων”. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός Β’ έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σιδεράς έπιασε την κεφαλιά στο 48′ και ώθησε τον Παπαδούδη σε δύσκολη επέμβαση με το 0-1 να παραμένει! Στο ίδιο λεπτό ο Μπα έφυγε στην κόντρα και ξεπέρασε τον Μαργόνο ωστόσο δεν πρόλαβε να πλασάρει στην κενή εστία του “τριφυλλιού”. O Παναθηναϊκός Β’ ισοφάρισε στο 79′ με εκπληκτικό σουτ του Αθανασακόπουλου έξω απ’ την περιοχή, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και κούρσα του Μαντσίνι!

Στο 81′ ο Μπα κέρδισε πέναλτι μετά από κράτημα της φανέλας του εντός περιοχής και ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-2! Ήταν το 4ο γκολ στη σεζόν για τον 21 ετών μέσο απ’ τη Γουινέα.

Στο 85′ ο Κειτά έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας αφύλακτος μέσα απ’ την περιοχή, μετά από ωραία πάσα του Κωστή. Στην εκπνοή ο Σπουντζής ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή πέτυχε ένα γκολ με υπέροχο βολέ, αφού πρώτα ο Παπαδούδης γέμισε δυνατά και ο νεαρός μέσος δοκίμασε το πόδι του μετά από ασθενή διώξιμο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός Β’ έφτασε τους 14 πόντους μετά από 15 αγώνες (έχοντας και τιμωρία 10 βαθμών απ’ την προηγούμενη σεζόν), ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα