Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-2: «Χ»ωρίς νικητή, πολλά γκολ

Ο Πανσερραϊκός με αυτή την ισοπαλία διατήρησε τον ένα βαθμό (32) διαφορά που τον χώριζε από τους Κρητικούς (31), αλλά απέτυχε να πατήσει την κορυφή του ομίλου των Playouts. Ο Μπάκιτς σκόραρε δύο φορές για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τις Σέρρες δίχτυα βρήκαν οι Άλεξιτς, Μπετανκόρ.

Από τα πρώτα λεπτά έδειξαν τις προθέσεις τους οι δύο ομάδες για αυτό που θα επακολουθούσε στο πρώτο μέρος. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να φτάνει πρώτο κοντά στο γκολ.

Συγκεκριμένα ο Άλεξιτς μόλις στο τέταρτο λεπτό έγινε δέκτης της ωραίας μπαλιάς του Πεταυράκη, ωστόσο δεν ήταν εξίσου καλό και το τελείωμα του από τη γραμμή της μικρής περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν παραταχθεί με σκοπό να επιτεθούν και αυτό έκαναν με κάθε ευκαιρία που τους δινόταν. Στο 12’ ο Μπάκιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε για φάουλ του παίκτη του ΟΦΗ πριν την τελική του προσπάθεια. Οι Κρητικοί άγγιξαν το 0-1 στο 16’ με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αυτή τη φορά ο Κατσίκας εκτινάχθηκε στο δεξί παραθυράκι της εστίας και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Οι δύο αυτές φάσεις… ξύπνησαν τους γηπεδούχους και στο 22’ ο Τόμας έβγαλε εκπληκτική κάθετη μπαλιά από τον άξονα και ο Άλεξιτς με πλασέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χριστογεώργο, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0. Οι χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για αρκετή ώρα.

Συγκεκριμένα στο 25’ ο ρέφερι του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μπάκιτς με διπλή προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσια. Ο άσος του ΟΦΗ «έσκαψε» την μπάλα από την άσπρη βούλα, ο Κατσίκας απέκρουσε με το ένα χέρι, χωρίς να καταφέρει να πράξει το ίδιο στο δεύτερο σουτ που ακολούθησε από τον αντίπαλο του.

Ο Πεταυράκης ήταν αρκετά δραστήριος επιθετικά στο πρώτο 45λεπτο και στο 28’ «ανάγκασε» τον Χριστογεώργο σε δύσκολη επέμβαση. Τελικά η υπεροχή του Πανσερραϊκού σε αυτό το διάστημα μετουσιώθηκε σε γκολ στο 33’ με τον Ουάρντα να εκτελεί το φάουλ από δεξιά και τον Μπετανκόρ να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με κεφαλιά…

Έπεσε ο ρυθμός, μπήκε όμως γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο δεν θύμιζε σε τίποτα το πρώτο. Η δύναμη και τα λάθη ήταν τα κυρίαρχα συστατικά της αναμέτρησης στο δεύτερο μισό του αγώνα, με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις εστίες να είναι ελάχιστες.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερους χώρους για να κινηθούν, καθώς οι Κρητικοί είχαν ανεβάσει πιο ψηλά τις γραμμές τους κυνηγώντας την ισοφάριση. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία αν και είχαν τρεις καλές στιγμές, δεν μπόρεσαν να τις μετατρέψουν σε γκολ.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά. Ο Μοσκέρα γύρισε από αριστερά και ο Μπάκιτς γύρισε ωραία το πόδι του και με έξοχο πλασέ σημάδεψε την απέναντι γωνία της εστίας του Κατσίκα. Με αυτόν τον έξοχο τρόπο πανηγύρισε για δεύτερη φορά στο ματς γράφοντας το τελικό 2-2!

Keywords
Τυχαία Θέματα