ΠΑΟΚ – Λαμία: «Μονόδρομος» η νίκη πριν το ντέρμπι με ΑΕΚ!

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Λαμία στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι – πρωταθλήματος της Super League. Μονόδρομος η νίκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά» πριν το ντέρμπι… κορυφής με την ΑΕΚ στη Νέα

Φιλαδέλφεια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Γιόνι Ότο, Ιβάν Νάσμπεργκ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς λόγω ενοχλήσεων. Εκτός και ο Τροστ – Εκόνγκ, ο οποίος επέστρεψε με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.

Παράλληλα στα «πιτς» για λόγους τακτικής οι Μάρκος Αντόνιο και Στέφανος Τζίμας. Αντίθετα τρεις επιστροφές για τον Λουτσέσκου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπολογίζει κανονικά τους Ραχμάν Μπάμπα, Γιάννη Μιχαηλίδη και Γιοάν Σάστρε.

Ύστερα από τις ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη, η Λαμία «καλείται» να αντιδράσει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» και προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία.

Προβλήματα για τον Λεωνίδα Βόκολο δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Έλληνας προπονητής θα παλέψει για τη νίκη με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Λαμία, Μονόδρομος, ΑΕΚ,paok – lamia, monodromos, aek