ΠΑΟΚ: MVP Οκτωβρίου ο Τάισον! (pic&video)

Τάισον εναντίον Άντριγια Ζίβκοβιτς και Γιάννη Κωνσταντέλια σημειώσατε… άσο! Αυτός αναδείχθηκε ως ο πλέον πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τον Οκτώβριο από τους φίλους της ομάδας.

Μέσα από την καθιερωμένη διαδικτυακή ψηφοφορία της ΠΑΕ, ο Βραζιλιάνος έκοψε πρώτος το νήμα για τον τίτλο του MVP Οκτωβρίου με τους ανθρώπους της ομάδας ν’ αναφέρουν σχετικά: “Ο Τάισον πήρε τη σκυτάλη

από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και αναδείχθηκε MVP Οκτωβρίου, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ξεκίνησε τη σεζόν εντυπωσιακά. Έχει αποδείξει σε όλους πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση του κοινού.

Ο Τάισον τον Οκτώβριο ήταν απολαυστικός. Ατέλειωτα τρεξίματα, πάθος, αυταπάρνηση, απίθανες εμπνεύσεις και κομβικές ενέργειες. Highlight του τον περασμένο μήνα η απίθανη ενέργεια του με την οποία διέλυσε την άμυνα του Παναθηναϊκού και σέρβιρε στον Zile για το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου.

Στην ψηφοφορία για τον MVP του Οκτωβρίου ο Τάισον συγκέντρωσε το 42,92% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ήταν εξαιρετικός για έναν ακόμα μήνα, αλλά αυτή τη φορά έμεινε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 27,2%.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που βρίσκεται κι αυτός σε φόρμα το τελευταίο διάστημα και αποτελεί κομβικό στέλεχος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου“.

Keywords
Τυχαία Θέματα