ΠΑΟΚ: Ανακούφιση μεν για Τζόλη αλλά ...

ΠΑΟΚ: Ανακούφιση μεν για Τζόλη αλλά ... kmpotsΚυρ, 02/21/2021 - 19:50 Την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας ήρθε να επισκιάσει ο τραυματισμός του Χρήστου Τζόλη.

Ο 19χρονος άσος του "Δικεφάλου" έγινε αποδέκτης ενός ισχυρού μαρκαρίσματος στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο του ποδιού του αλλά θεώρησε πως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό πηγαίνοντας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Ωστόσο, με την πάροδο της ώρας ο πόνος γινόταν ολοένα και πιο έντονος και παρότι έσφιξε τα δόντια για ν' ανταποκριθεί στις ανάγκες φάσης που τον οδήγησε στο γκολ στο 48', ελάχιστα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους η κατάστασή του έγινε αφόρητη διεμηνύοντας στους ανθρώπους της ομάδας πως ήταν αδύνατο να συνεχίσει. Ο Λάμπρου τον αντικατέστησε στο 55' και με δυσκολία πήγε περπατώντας στον πάγκο, όπου μόλις έβγαλε το παπούτσι του η εικόνα του πρησμένου - πλέον - ποδιού του θορύβησε τους πάντες. 

Με τη λήξη του αγώνα συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, τ' αποτελέσματα της οποίας έδιωξαν τον πρώτο, κύριο φόβο όλων για κάποια οστική κάκωση, ήτοι ... σπάσιμο. Ωστόσο, για να υπάρξει ακριβής διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζει θα πρέπει να περιμένει - σχεδόν - είκοσι τέσσερις ώρες, προκειμένου να υποχωρήσει το πρήξιμο και να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Μερική ... λήξις συναγερμού στον "Δικέφαλο" καθώς ο 19χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν έχει υποστεί κάποια οστική κάκωση Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 19:50 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα