ΠΑΟΚ: Αναλύοντας τη Μαρσέιγ

Λίγες ώρες πριν από την κρισιμότατη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ για τη 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League, ο “Δικέφαλος” επιχειρεί μια τελευταία προσέγγιση του αντιπάλου του.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: “Λίγο πριν τη σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας το paokfc.gr και το Rival Analysis σας παρουσιάζουν τα τελευταία νέα

της Μαρσέιγ.

Οι Μασσαλοί την Κυριακή (10.04) αγωνίστηκαν κόντρα στη Μονπελιέ για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Χόρχε Σαμπάολι έδωσε ανάσες σε παίκτες όπως ο Παγιέ κι ο Μπακαμπού, αλλά η ομάδα του δεν επηρεάστηκε και καθάρισε το παιχνίδι από την αρχή.

Στο 9′ ο Ντιένγκ άνοιξε το σκορ και στο 19′ ο Ουντέρ με εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 2-0, με τη Μαρσέιγ να χαλαρώνει στην επανάληψη και να δέχεται φάσεις, παρά το γεγονός πως έπαιζε και με παίκτη περισσότερο.

Οι Μασσαλοί έφτασαν την Τετάρτη (13.04) στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, καθώς και χωρίς τους τιμωρημένους Ζέρσον, Καμαρά και Ντιένγκ. Εκτός παιχνιδιού θα είναι κι ο Σαμπάολι, που συμπλήρωσε κάρτες στην πρώτη αναμέτρηση.

Ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Τσαλέτα-Τσαρ ο οποίος δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Μονπελιέ, αλλά είναι στην αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Μανταντά, Ενγκαπαντουεντμπού, Λόπεθ, Σαλίμπα, Κολάσινατς, Τσαλέτα-Τσαρ, Λιρόλα, Εμ’ Μαντί, Πέρες, Μούστιερ, Γκέιγ, Ρόνιε, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Μπενχαγιά, Παγιέ, Ουντέρ, Χαρίτ.

Στις δηλώσεις πριν το παιχνίδι ο Στιβ Μανταντά μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχουν στις δυνάμεις τους αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, λέγοντας αναλυτικά: «Ξέρουμε τι μας περιμένει όσον αφορά την ατμόσφαιρα, γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Είμαστε 11 εναντίον 11 και θα πρέπει να διατηρήσουμε την ποιότητα και την ηρεμία να έχουμε την κατοχή για να τους δυσκολέψουμε. Παραμένουμε πιστοί στις δυνάμεις μας» .

Από την πλευρά του ο βοηθός του Σαμπάολι, Χόρχε Ντέσιο, έκανε αναφορά στις απουσίες που έχει η ομάδα, δηλώνοντας:

«Μας λείπουν σημαντικοί παίκτες αλλά θα βγούμε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν παίξει πάνω από 5-6 παιχνίδια αλλά μπορούμε με την ομάδα που έχουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα»”.

Keywords
Τυχαία Θέματα