ΠΑΟΚ-Άρης: Ο Μοντόγια, το “El Clásico” και το κλάσικο της Θεσσαλονίκης (vid)

Η μοίρα ορισμένων παικτών το έχει να ζούνε σπουδαία παιχνίδια, παθιασμένα! Να βιώνουν κλασικά ντέρμπι και να συμμετέχουν σε αυτά. Όπως, για παράδειγμα, ο Μάρτιν Μοντόγια, ο οποίος ως μέλος της Μπαρτσελόνα επί σειρά ετών έζησε πολλές φορές το… γνήσιο El Clásico, με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, κι έχει πάρει μέρος σε τέτοια ματς. Ευλογία!

Ο Ισπανός αμυντικός, λοιπόν, τώρα στα 32 του ήρθε η ώρα να βιώσει ένα άλλο κλάσικο, αυτό της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Άρη

και του ΠΑΟΚ. Αύριο (17/9) στην Τούμπα, εκεί όπου οι “ασπρόμαυροι” υποδέχονται τους “κίτρινους” στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ως μέλος των φιλοξενούμενων θα ζήσει κι αυτή την ατμόσφαιρα.

Η σύγκριση μπορεί να γίνει από την πλευρά του αφού πρώτα έχει την εμπειρία, όμως, κάτι είδε, κάτι ξέρει! Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από την απάντηση που έδωσε στη NOVA μετά τον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν του έγινε η σχετική ερώτηση. Κι από αυτό που καταλάβαμε, μάλλον υποψιασμένος πάει σε αυτή την αναμέτρηση.

Απάντησε, συγκεκριμένα: “Γνωρίζω ότι είναι πολύ έντονα τα παιχνίδια μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Όπως και ότι οι οπαδοί των ομάδων τα… δίνουν όλα στις κερκίδες, για να βοηθήσουν τις ομάδες τους! Τελικά, αυτά τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι ζωής ή θανάτου… Πιστεύω ότι θα είναι ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ένα κλασικό ντέρμπι! Το περιμένω με ανυπομονησία. Εμείς, όπως κάναμε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πρέπει να βγούμε από το πρώτο λεπτό με διάθεση να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα