ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, με Λύρατζη για την πρόκριση στους «8» (video)

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η μίνι – προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του δεύτερου αγώνα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας betsson.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, που αποζητά αντίδραση μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής, προπονήθηκε το μεσημέρι κι αμέσως μετά, με την ανακοίνωση της αποστολής, αναχώρησε με προορισμό τον Βόλο. Εκεί όπου

αύριο στις 17:00 θα δώσει τον δεύτερο αγώνα από τον οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα πάρει εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας: «Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (09.01) για Βόλο, με μοναδικό στόχο να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μ. Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Αν. Ζίβκοβιτς, Τόμας, Τζίμας».

Επιστροφή σε αποστολή για τους Μπαλωμένο – Λύρατζη, ενώ εκτός έμειναν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ιβάν Νάσμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα