ΠΑΟΚ: Διπλή αγωνία για Τάισον

Διπλή είναι η αγωνία στον ΠΑΟΚ για τον Τάισον. Αφενός, οι “ασπρόμαυροι” περιμένουν σήμερα (19/2) την εκδίκασης της έφεσης για τη μείωση της ποινής του παίκτη. Αφετέρου, είναι σε αναμονή της εξέλιξης της υγείας του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος ταλαιπωρείται από την περασμένη εβδομάδα από ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Σε ό,τι αφορά στην ποινή, θυμίζουμε ότι λόγω της αποβολής στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τον Τάσο Μπακασέτα, τιμωρήθηκε,

όπως και ο παίκτης των “πράσινων”, με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών. Εξαιτίας αυτής δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο χθεσινό (18/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση για μείωση της ποινής του Βραζιλιάνου σε μία αγωνιστική, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη (21/2). Το ίδιο έπραξε και ο Παναθηναϊκός για τον Μπακασέτα. Η εκδίκαση των υποθέσεων είναι σήμερα (19/2), οπότε οι “ασπρόμαυροι” περιμένουν τα νεότερα από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.

Πάντως, και να μειωθεί η ποινή δεν είναι σίγουρο ότι ο Τάισον θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό. Ο παίκτης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και σήμερα θα φανεί, αν βελτιώθηκε η κατάστασή του ή όχι. Αυτό σημαίνει ότι το θέμα του έχει δύο σκέλη, που σημαίνει διπλή αναμονή για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα