ΠΑΟΚ: Εκτός πλάνων για Βόλο οι Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας

Τρία ονόματα έχει σημειωμένα στο απουσιολόγιό του ο Ρασβάν Λουτσέσκου για το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Βόλο (17/10, 16:00), στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1. Συγκεκριμένα, αυτά των Χοσέ Κρέσπο, Σίντκλεϊ Φερέιρα και Χάρη Τσιγγάρα. Οι δύο πρώτοι είναι τραυματίες και συνέχισαν και σήμερα (15/10) με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Ο τρίτος είναι σε

καραντίνα, λόγω κορωνοϊού.

Κατά τα λοιπά, μετά και την επιστροφή των διεθνών, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι μπήκε στην τελική ευθεία. Η σημερινή προπόνηση ήταν εστιασμένη στο ερχόμενο παιχνίδι και στην τακτική προσέγγισή του από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Τα χρονικά περιθώρια πλέον είναι στενά, οπότε ο Ρασβάν Λουτσέσκου εκεί έριξε το βάρος.

Για την ακρίβεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε πληθώρα ασκήσεων σχετικά με την επιθετική ανάπτυξη, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα των φάσεων. Οι οδηγίες είχαν να κάνουν με τα δυνατά και αδύναμα σημεία του αντιπάλου, αυτά που πρέπει να προσέξουν, αλλά κι εκεί που πρέπει να “χτυπήσουν” οι “ασπρόμαυροι, για να φτάσουν στη νίκη. Το Σάββατο (16.10) η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα