ΠΑΟΚ: Εκτόξευση Κοτάρσκι και άνοδος στο χρηματιστήριο

Όταν ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κοτάρσκι (το καλοκαίρι του 2022) η χρηματιστηριακή του αξία (σύμφωνα με τα δεδομένα του transfermarkt) στην τελευταία σχετική εκτίμηση τότε (Δεκέμβριος του 2021 όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γκόριτσα) ήταν στο 1 εκ. ευρώ.

Τον Νοέμβριο του 2022 πήγε στα 2 εκ. και αυτή τη στιγμή (με τελευταία καταγεγραμμένη εκτίμηση τον προηγούμενο Δεκέμβριο, του 2023) πήγε στα 4 εκ.

Δηλαδή…

Ο Ντομινίκ

Κοτάρσκι έχει ήδη διπλασιασιάσει (μέσα σε έναν χρόνο) τη χρηματιστηριακή του αξία στον ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις που κάνει και με τις συμμετοχές που παίρνει.

Είναι επίσης αναμενόμενο ότι αυτή τη στιγμή η πορεία συνεχίζει να είναι ανοδική καθώς από την τελευταία καταμέτρηση μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει στην Ευρώπη και παραμένει μέσα στους διεκδικητές του τίτλου στην Ελλάδα.

Άρα είναι πολύ πιθανό πως όταν γίνει η νέα εκτίμηση της αξίας του, το ποσό να είναι ακόμη πιο πάνω από τα 4 εκ. ευρώ.

Σε αυτή την πορεία του Κοτάρσκι έρχεται να προστεθεί και η πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα των Ανδρών της Κροατίας που εκτός όλων των άλλων είναι και μια Εθνική που βρίσκεται σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τις συμμετοχές αλλά και τις επιδόσεις της στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Κοτάρσκι έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο (μπήκε ως αλλαγή) στο φιλικό παιχνίδι της Κροατίας με την Αίγυπτο και έτσι μετά τις συμμετοχές του στις μικρές Εθνικές της Κροατίας άρχισε να καταγράφει τις συμμετοχές του και στην Εθνική Ανδρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα