ΠΑΟΚ: Επιστροφών συνέχεια εν όψει τελικών!

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε χθες (14/5) στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” τους Χοσέ Κρέσπο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Γεγονός ευχάριστο γι’ αυτόν, καθώς ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική των πλέι οφ της SL1 (17/5), που θα κρίνει τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και ο τελικός Κυπέλλου με τους “πράσινους”, στις 21 του μηνός.

Ακόμη πιο ευχάριστα, όμως, έγιναν σήμερα τα πράγματα για τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ!

Κι αυτό, διότι είδε στην προπόνηση, που έγινε το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία, πέντε ακόμη τραυματίες παίκτες να ανεβάζουν ρυθμό και να μπαίνουν σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος. Συγκεκριμένα, τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λευτέρη Λύρατζη, Λεό Ζαμπά, Νέλσον Ολιβέιρα και Αουγκούστο Ντόουγκλας. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι αν όχι για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, τουλάχιστον για τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο για κάποιους από τους πέντε υπάρχουν ελπίδες να είναι παρόντες και να ενισχύσουν την προσπάθεια του “Δικέφαλου”.

Όπως ενημέρωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά:

“Και τώρα οι τελικοί. Πληθυντικός. Δύο. Πρώτα αυτός της Τρίτης (17.05) για τη Super League και μετά του Σαββάτου (21.05) για το Κύπελλο. Στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπήκε σε moode ανάκαμψης και πλέον καλείται να κερδίσει, όχι να παίξει.

Το τεχνικό επιτελείο έχει να διαχειριστεί την επιβάρυνση όσων αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και τις επιστροφές των τραυματιών.

Οι Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ζαμπά, Ολιβέιρα, και Ντόουγκλας ακολούθησαν μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής τους επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει των δύο τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή (15.05) οι βασικοί του τελευταίου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στον τομέα της τακτικής, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Τη Δευτέρα (16.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα