ΠΑΟΚ: Έτοιμος να σφραγίσει το εισιτήριο

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει το τρίποντο, για να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει ήδη τρεις νίκες, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει τη νίκη και στο ματς της Τούμπας θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάληψη και της πρώτης θέσης του ομίλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι θα βρεθεί στην εστία, με τους Εκόνγκ και Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Οι Σοάρες και Βιεϊρινια θα είναι στα άκρα της άμυνας, με τους Τσιγγάρα

και Σβαμπ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Τάισον θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Αμπερντίν θα παραταχθεί με 4-1-4-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τους Ρος, Ντέβλιν, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, Μακένζι, Πολβάρα, Σάινι, Μπάρον, Μακγκράθ και Μιόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιουτζίν Τζάγια από την Αλβανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντογιάντο Μιφτάρι και Ρέντι Άβντο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ολσιόν Ιζειράι, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Ιταλοί Ντανιέλε Κίφι και Μάρκο Σέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα