ΠΑΟΚ: Γεύμα αποφόρτισης με πρωτοβουλία Βιεϊρίνια

Τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, στην Κροατία με αντίπαλο την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και στην Τούμπα κόντρα στον Άρη, έχουν φορτίσει αρνητικά το κλίμα στην ομάδα. Στην προσπάθεια, λοιπόν, να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα και να αλλάξει η κατάσταση, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και οι άλλοι αρχηγοί της ομάδας εισηγήθηκαν να γευματίσουν σήμερα (12/3) όλοι μαζί οι “ασπρόμαυροι”, ώστε να επέλθει ξανά η συσπείρωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Κάτι που έγινε αποδεκτό.

Ήδη, το πρώτο βήμα είχαν

κάνει αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη οι Ρασβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια της ομάδας. Πρώτος ο προπονητής και στη συνέχεια ο πρώτος αρχηγός της ομάδας μίλησαν στους παίκτες, προσπαθώντας να τους ανεβάσουν ψυχολογικά και να τους περάσουν το μήνυμα πώς πρέπει να ενεργήσουν στη συνέχεια, σε αυτή τη δύσκολη καμπή της σεζόν.

Σε συνέχεια αυτής της πρώτης προσπάθειας αλλαγής του κλίματος έρχεται το σημερινό γεύμα αποφόρτισης και συσπείρωσης. Το γεύμα προγραμματίστηκε για το μεσημέρι, σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας, που είναι πρωινή, και το αποτέλεσμα που περιμένουν όλοι στην ομάδα είναι πραγματικά να βοηθήσει τους παίκτες να βγάλουν την πίεση από πάνω τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Γεύμα, Βιεϊρίνια,paok, gevma, vieirinia