ΠΑΟΚ: Και ο Μπάμπα στο δρόμο για… Copa Africa (video)

Παραμονές του τελευταίου αγώνα του ΠΑΟΚ για το 2023 και το ματς στην Αθήνα κόντρα στην Κηφισιά ένα… καμπανάκι έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Κι αυτό δεν ήταν άλλο από την πρόσκληση του Ράχμαν Μπάμπα στην προεπιλογή της Εθνικής Γκάνας για το Κύπελλο Αφρικής. Παρά το διάστημα που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων ο αριστερός οπισθοφύλακας του “Δικεφάλου” πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, με συνέπεια να κληθεί από τον Ομοσπονδιακό

τεχνικό της χώρας του.

Υπενθυμίζεται πως η Γκάνα μετέχει στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης κι οι επίσημοι αγώνες που θα δώσει στην Α’ φάση είναι στις 14 Ιανουαρίου κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, στις 18 Ιανουαρίου κόντρα στην Αίγυπτο και στις 22 Ιανουαρίου απέναντι στη Μοζαμβίκη. Ημερομηνίες στις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει δύσκολα ματς, ντέρμπι ορισμένα από τα οποία ενώ ανάλογα με την απόδοση της Γκάνας κι αν προκριθεί στην επόμενη φάση οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μπάμπα θ’ αυξηθούν.

Έτσι, μετά τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έλαβε την αντίστοιχη πρόσκληση από την Εθνική Νιγηρίας, ένας ακόμη “πονοκέφαλος” έρχεται να προστεθεί για τον Ράζβαν Λουτσέσκου εν όψει του νέου έτους μ’ ερωτηματικό αν και κατά πόσο θα επηρεάσει και τον χειμερινό, μεταγραφικό σχεδιασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα