ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Μίχελ

ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με ΜίχελndaoutisΠέμ, 03/11/2021 - 14:32

Λίγες ώρες από την απομάκρυνση του Όλαφ Ρέμπε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Λούμπες Μίχελ προέβη σε δηλώσεις σε εφημερίδες και σαϊτ του εξωτερικού, όπου μεταξύ άλλων εξήρε την προσωπικότητα του Ιβάν Σαββίδη και την προσπάθεια που κάνει ο ομογενής επιχειρηματίας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Μετά

την τοποθέτηση του Μίχελ, κυκλοφόρησαν φήμες περί επιστροφής του στον δικέφαλο.

Όπως προκύπτει ωστόσο από το ρεπορτάζ, στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να τον επαναφέρουν στην ομάδας τους, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, στόχος του Ι. Σαββίδη και των συνεργατών του είναι ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, να διεθέτει την ικανότητα να αποτελέσει ουσιαστικά την «γέφυρα» επικοινωνίας μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Υπάρχουν αρκετές επιλογές στην αγορά. 

Από εδώ και στο εξής πλέον, «ζυγίζονται» τα υπέρ και τα κατά των υποψήφιων ονομάτων που έπεσαν στο τραπέζι και αυτή τη φορά η επιλογή θα είναι με αυστηρά κριτήρια και της απολύτου εμπιστοσύνης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Λούμπες Μίχελ για τον Ιβάν Σαββίδη, ήταν η αφορμή για να κυκλοφορήσει η φήμη, περί επιστροφής του Σλοβάκου στον "δικέφαλο του βορά"

Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 14:32 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα