ΠΑΟΚ: Κάποιος να… ξεματιάσει τον Τάισον

Δεν διάγει, όπως φαίνεται, τις καλύτερες μέρες του στον ΠΑΟΚ ο Τάισον. Στο ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης (14/2) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα, έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με κόκκινη κάρτα, λόγω του διαπληκτισμού του με τον Τάσο Μπακασέτα. Σήμερα (16/2) εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο κατά σειρά ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό

αυτή τη φορά (18/2), έβαλε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε αναμμένα κάρβουνα.

Όπως είναι γνωστό από το πρωί, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να κάνουν έφεση για την ποινή που επιβλήθηκε στον Βραζιλιάνο μέσο της ομάδας, που είναι δύο αγωνιστικές εκτός. Ευελπιστούν ότι θα εκπέσει η ποινή και θα μειωθεί σε μία αγωνιστική ημέρα, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη 21/2. Ως εκ τούτου, λοιπόν, ανησύχησαν από τις ενοχλήσεις του παίκτη.

Τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Βραζιλιάνου, ενώ ο “Δικέφαλος” θα περιμένει και τις εξελίξεις από την υπόθεση της ποινής. Αναλόγως θα κινηθεί και η τεχνική ηγεσία, σε ό,τι αφορά στο πλάνο της για τη ρεβάνς με τους “πράσινους”. Το ευχάριστο για τον Ρασβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα απουσίας παίκτη.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας ήταν και πάλι αφιερωμένο στην επιθετική λειτουργία, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Το Σάββατο (17.02) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Κάποιος …, Τάισον,paok, kapoios …, taison