ΠΑΟΚ: Κατοστάρης ο Λουτσέσκου!

Συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ και να κυνηγάει κορυφές ο Ρασβάν Λουτσέσκου ως προπονητής του ΠΑΟΚ! Ο Ρουμάνος προπονητής, με τη νίκη που πέτυχε ο “Δικέφαλος” την περασμένη Κυριακή (28/1) κόντρα στον Παναθηναϊκό, έφτασε τις εκατό (100) στον “ασπρόμαυρο” πάγκο κι έγινε ο πρώτος τεχνικός ηγέτης της ομάδας που έπιασε τριψήφιο νούμερο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, αυτή ήταν η νούμερο 151 συμμετοχή του Λουτσέσκου σε αγώνα του ΠΑΟΚ

ως προπονητής της ομάδας. Πλησιάζει στην κορυφή της λίστας των παρουσιών σε αγώνες του “Δικέφαλου” στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας σε ό,τι αφορά στους προπονητές. Πιο πάνω από αυτόν αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Άγγελος Αναστασιάδης, που έχει 154 παρουσίες (με 95 νίκες).

Όπως αναφέρει σήμερα η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της:

“Τις 100 νίκες στη Super League με τον ΠΑΟΚ έφτασε ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου στους 151 αγώνες του στον πάγκο της ομάδας έχει ακόμη 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ πλέον χρειάζεται μόλις πέντε αγώνες για να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των προπονητών του ΠΑΟΚ στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League.

Εκεί βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του 154 αναμετρήσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ με 95 νίκες, 25 ισοπαλίες και 33 ήττες.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ με λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά, ενώ η πρώτη του νίκη ήταν στις 27 Αυγούστου 2017 στο ΠΑΟΚΚέρκυρα 3-1″.

Keywords
Τυχαία Θέματα