ΠΑΟΚ: Κινητοποίηση για τον επιθετικό (vids)

Εξ αρχής στον ΠΑΟΚ ως βασική μεταγραφική προτεραιότητα τοποθετήθηκε αυτή του βασικού επιθετικού.

Άλλωστε η έλλειψη γκολ ήταν αυτή που κόστισε περισσότερο στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου την περασμένη σεζόν. Γι’ αυτό κι όπως ειπώθηκε πολλάκις στις εσωτερικές συζητήσεις η συγκεκριμένη επιλογή έπρεπε ή και πρέπει να είναι αυτήν με το λιγότερο ρίσκο, κάτι που σημαίνει

πως θα είναι κι η πλέον κοστοβόρα.

Τί προηγήθηκε

Αυτό φάνηκε κι από τα πρώτα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Γκαμπιαντίνι και Ντιάν απασχόλησαν κατά κύριο λόγο, αμφότερες οι περιπτώσεις αξιώνουν ετήσιο συμβόλαιο της τάξης άνω του ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ που σε συνάρτηση με την τριετή διάρκεια που θέτουν ως βασική προϋπόθεση κι οι δύο ποδοσφαιριστές, συν μπόνους, οικοδομούν μια συνολική δαπάνη των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα στη Ρωσία που έβαζε τον “Δικέφαλο” σε ρόλο ενδιαφερόμενου για τον Φεντόρ Τσαλόφ, όπως επίσης και τη Γαλατάσαραϊ. Ο 25ρονος επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέρχεται από εξαιρετική σεζόν όπως μαρτυρούν κι οι αριθμοί των 24 γκολ κι έξι ασίστ σε σύνολο 41 αγώνων. Γι’ αυτό κι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι αρκετά υψηλή, αγγίζοντας τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ. Η – τότε – αντίδραση του προέδρου της ρωσικής ομάδας ήταν – αρχικά – ειρωνική και στη συνέχεια προέτρεψε τον κόσμο να μην πιστεύει ότι διαβάζει.

Οι σημερινές εξελίξεις

Σήμερα, συμπατριώτης του δημοσιογράφος και συγκεκριμένα ο Ιβάν Καρπόφ ξαναβάζει τον ΠΑΟΚ στο κάδρο για την περίπτωση του Τσαλόφ, υποστηρίζοντας πως υπάρχει προσφορά ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του Ρώσου επιθετικού, κάτι που δεν…. ενθουσίασε τους ανθρώπους της μοσχοβίτικης ομάδας.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Ιταλία υποστηρίζουν πως ο φάκελος “Γκαμπιαντίνι” άνοιξε εκ νέου για τη φιναλίστ του Κυπέλλου κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας. Με τα δεδομένα να είναι πολύ συγκεκριμένα, ήτοι “κλειστό” τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κατά τί πάνω από ενάμισι εκατομμύριο συμβόλαιο, η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί είναι πως επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω ως αξιώσεις από την πλευρά του Ιταλού επιθετικού, το μόνον που απομένει – θα – είναι το “πράσινο φως” για την υπογραφή συμβολαίων.

Τα νέα προκύπτουν την ίδια ημέρα, λίγες ώρες μετά την εξέλιξη που σημειώθηκε με την πρόταση στον Ίνγκασον, καθιστώντας σαφέστατη τη διάθεση για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που ειπώθηκαν στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ μετά την απώλεια του Κυπέλλου, καθώς το κλίμα εντός κι εκτός της ομάδας μόνον ως καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κι ενώ την προσεχή Δευτέρα η ομάδα θ’ αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα