ΠΑΟΚ: “Κλείδωσε” η προετοιμασία στην Ολλανδία (pic)

Στη… δεύτερη πατρίδα του, την Ολλανδία, επιστρέφει ο ΠΑΟΚ για την πραγματοποίηση της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Εκεί θα γίνει και αυτό το καλοκαίρι, ένα ακόμη τα… πολλά τελευταία χρόνια, το βασικό στάδιο, το διάστημα από 27 Ιουνίου έως και 10 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, στο Άπελντοορν, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους “ασπρόμαυρους”.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση των παικτών έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα θα παραμείνει στη βάση της τις πρώτες ημέρες για όλα τα σχετικά προκαταρκτικά και διαδικαστικά (εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις) και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ολλανδία. Εκεί, στο διάστημα της παραμονής της, αναμένεται να δώσει τέσσερα ή πέντε φιλικά παιχνίδια.

Οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League είναι προγραμματισμένες για τις 21 και 28 Ιουλίου, ένα μήνα μετά την πρώτη συγκέντρωση των “ασπρόμαυρων”. Η συζήτηση περί της πραγματοποίησης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, όμως, σήμερα (26/5) επισημοποιήθηκε ο προορισμός. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την τελική απόφαση με σχετική ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Mark the dates! #PAOK returns to for the 2022-23 Pre-Season training camp from 27.06 till 10.07 #Apeldoorn #Reloaded pic.twitter.com/kFPuS2uufq

PAOK FC (@PAOK_FC) May 26, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα