ΠΑΟΚ: Κρμέντσικ ο εκλεκτός για "εννιάρι"!

ΠΑΟΚ: Κρμέντσικ ο εκλεκτός για "εννιάρι"!edadaΠαρ, 01/01/2021 - 20:19

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ είναι ο παίκτης στον οποίο καταλήγει ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει το ρόστερ του στη θέση νούμερο "9". Ο 27χρονος Τσέχος (γεννημένος στις 15/3/1993) ανήκει στην Κλαμπ Μπιζ και οι "ασπρόμαυροι" κινούνται για να τον αποκτήσουν με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Πρόκειται για παίκτη, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική

ομάδα της πατρίδας του και μάλιστα 26 φορές, έχοντας πετύχει 9 γκολ. Αυτή τη σεζόν με την Μπριζ έχει παίξει σε 12 αγώνες (συνολικά 507 αγωνιστικά λεπτά), έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ. Πριν ακριβώς ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2020, η Μπριζ έδωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον πανύψηλο φορ (1,91 μ. ύψος) από τη Βικτόρια Πλζεν. 

Η υπόθεση αναμένεται να παρουσιάσει άμεσα εξέλιξη, δεδομένου ότι στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας. Έτσι εντός των προσεχών ημερών ενδέχεται να κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά, με δεδομένο ότι ακολουθεί φορτωμένος από παιχνίδια μήνας και οι "ασπρόμαυροι" θέλουν τον παίκτη να ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα. ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο 27χρονος Τσέχος, Μίκαελ Κρμέντσικ, που ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ, είναι ο παίκτης που ο ΠΑΟΚ είναι κοντά να φέρει στην Τούμπα για τη θέση νούμερο "9" Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 20:19 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα