ΠΑΟΚ: Με Τάισον η αποστολή για τον Β’ ημιτελικό (video)

Στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας γράφτηκε η τελευταία πράξη της μίνι – προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει του – αυριανού – 2ου ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου (19:00).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε κι η αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός οι Ρ. Σοάρες, Γ. Τρόοστ – Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας. Όπως αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας: “Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον επαναληπτικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο ΠΑΟΚ

ταξιδεύει στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποιος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Με την αποστολή θα ταξιδέψει κανονικά και ο Τάισον, εν αναμονή της απόφασης στην έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την ποινή που του επιβλήθηκε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς. Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Αν. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα, Τζίμας“.

Keywords
Τυχαία Θέματα